[GALERIE FOTO] Vecernie la catedrala din centrul Târgului. Mâine, hramul Adormirii Maicii Domnului

0

Ctitorită în 1676, distrusă de un incendiu în 1864 şi refăcută complet în 1875, Catedrala din centrul orașului este singura din Târgu Neamț care poartă hramul Adormirii Maicii Domnului.

Numeroși oameni ai locului au participat astăzi, 14 august, în ajunul marii sărbători, la slujba de Vecernie oficiată de un sobor de preoți. La manifestarea religioasă a fost prezent și viceprimarul Vasile Apopei, primarul ales al orașului, datorită căruia putem să vă punem la dispoziție câteva fotografii:

„Îi mulțumesc părintelui Viorel Laiu pentru invitația de a participa la acest moment de rugăciune și reculegere, împreună cu numeroși credincioși din urbea noastră. Să ne întărim în credință și să păstrăm valorile creștine care ne unesc ca o comunitate puternică și iubitoare.

Maica Domnului să ne ocrotească pe toți și să ne călăuzească pașii spre bine!” , a transmis acesta pe pagina sa de facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate